گوناگون

جزئیات دیدار پوتین و روحانی در حاشیه اجلاس شانگهای

جزئیات دیدار پوتین و روحانی در حاشیه اجلاس شانگهای

پارسینه: رئیس جمهور ایران که به منظور شرکت و سخنرانی در هجدهمین اجلاس سازمان همکاری شانگ‌های به چین سفر کرده است، امروز (شنبه ۱۸ خرداد) با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود دیدار کرد.

به گزارش پارسینه ، حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت و سخنرانی در هجدهمین اجلاس سازمان همکاری شانگ‌های به چین سفر کرده است، امروز (شنبه ۱۸ خرداد) با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود در «چینگ دائو» دیدار کرد.روسای جمهوری دو کشور در این دیدار بر توسعه و تقویت روابط سیاسی و اقتصادی تاکید و در مورد موضوعات مورد علاقه دو طرف بحث و گفتگو کردند.

برخی از مسائل منطقه‌ای و همچنین آخرین وضعیت حول محور برجام در دیدار روحانی و پوتین بررسی شد.همچنین خبرگزاری «نووستی» گزارش داد: "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه در دیدار با "حسن روحانی" رئیس جمهوری ایران در حاشیه نشست سران کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های شانگ‌های اعلام کرد که مسکو و تهران همکاری موفقیت‌آمیزی در راستای حل و فصل بحران سوریه داشتند.

پوتین گفت: «ما همکاری خوبی در زمینه حل و فصل اوضاع در سوریه داشتیم و در مورد این مسئله و نتایج مشخص آن می‌توان گفتگو کرد.»وی افزود: «من خوشحال هستم که در چهارچوب ملاقات‌های بین المللی در چارچوب سازمان همکاری‌های شانگ‌های با شما ملاقات و گفتگو می‌کنم.»

رئیس جمهوری ایران نیز در این دیدار از مواضع ولادیمیر پوتین در حمایت از پیوستن جمهوری اسلامی به سازمان شانگ‌های قدردانی کرد. به گفته وی، سازمان شانگ‌های یک ساختار بسیار با نفوذ در زمینه تامین امنیت منطقه است.حسن روحانی همچنین روابط ایران و روسیه را در حال توسعه نامیده و گفت: «روابط بین دو کشور منحصر به فرد و خاص است، برای اینکه در همه زمینه‌ها و شامل همه مسائل می‌شود.»

رئیس جمهور ایران تاکید کرد که تهران و مسکو باید گفتگو‌های جدی در رابطه با خروج یک‌جانبه آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) داشته باشند. وی تاکید کرد روسیه نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در اجرای توافق هسته‌ای داشته است.

دیدار پوتین با حسن روحانی روز شنبه ۱۹ خرداد در حاشیه اجلاس سران کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های در شهر چیندائو چین برگزار شد که به گفتگو درباره توافق هسته‌ای و همکاری‌های مشترک ایران و روسیه در حوزه اقتصادی و امنیتی گذشت.

ایران از سال در سال ۲۰۰۵ به عنوان عضو به سازمان همکاری شانگ‌های پیوسته است که برای مراودات چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تشکیل شده، و از سال ۲۰۰۶ نیز در پی آن است که به عضویت کامل سازمان دربیاید.

یکی از مهم‌ترین موانع بر سر راه این‌که ایران عضو اصلی سازمان همکاری شانگ‌های بشود، تحریم‌های سازمان ملل متحد بود که به دنبال توافق هسته‌ای، این تحریم‌ها برچیده شد تا امید تهران برای تحقق خواسته خود بیشتر شود. اما اکنون تحریم‌های دوباره آمریکا ماجرا را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است.

ارسال نظر

  • ناشناس

    روایت نوکر و ارباب

  • ناشناس

    یک کلام خایه مالی ارباب پوتین هم نتیجه نداد

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت پارسینه هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد