جایگزین نمک در رژیم غذایی چیست؟

با توجه به مضراتی که مصرف زیاد نمک به ویژه برای بیماران خاص دارد، میتوان از جایگزینهای دیگری برای مزه دار کردن غذا استفاده کرد.
به گزارش پارسینه، اوکسانا درابکینا یک پژوهشگر آکادمیک تآکید میکند که مصرف بیش از حد نمک یکی از دلایل اصلی بسیاری از بیماریها مانند فشار خون بالا، سکته قلبی، سکته مغزی و موارد دیگر است.
به گفته او، بسیاری از محصولات حاوی نمک پنهان هستند. او توضیح میدهد که چگونه میتوان میزان نمک را در رژیم غذایی روزانه خود کاهش داد.
این پژوهشگر میگوید: «آب لیمو، زنجبیل خشک یا رنده شده، سبزیجات، پیاز خشک و سیر خشک میتوانند به جای نمک (یا برای کاهش مقدار آن) برای طعم دادن به غذاها استفاده شوند. با گذشت زمان، جوانههای چشایی شما به مقدار کمتری نمک عادت میکنند.»
این پزشک خاطرنشان میکند که بیشترین میزان مصرف نمک در غذاهایی که در طول پخت و پز اضافه میشوند، نیست، بلکه از محصولات آماده مانند سوسیس، چیپس سیب زمینی، سبزیجات کنسرو شده و سسهاست.
او میگوید: «فقط ۲۰ درصد نمک در طول پخت و پز یا سر میز به غذا اضافه میشود. بقیه در غذاهای فرآوری شده و محصولات حیوانی یافت میشود.
او توصیه میکند با توجه دقیق به برچسبها و انتخاب محصولاتی که دارای برچسب «بدون نمک» یا «کم سدیم» هستند، میزان نمک رژیم غذایی خود را کاهش دهید.
درابکینا همچنین توصیه میکند غذا را در خانه تهیه کنید، زیرا این کار به شما امکان میدهد میزان نمک مورد استفاده را کنترل کنید.
ارسال نظر