راهکارهای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا از نگاه طب اسلامی

پارسینه: پزشک و محقق طب اسلامی گفت: بیماری آنفلوانزا با علائم تب، سرفه و آبریزش بینی و بدن درد بروز می‌کند که شبیه سرماخوردگی است ولی علائم آن شدید‌تر است.

نواب‌زاده در خصوص تفاوت‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا، افزود: مهم‌ترین تفاوت این است که شروع آنفلوانزا بسیار سریع و حاد است به گونه‌ای که بیمار تاریخ بروز بیماری و حتی ساعت شروع آن را ذکر می‌کند ولی در سرماخوردگی علایم بتدریج شروع می‌شود.

وی با بیان اینکه علائم بیماری در آنفلوانزا شدید‌تر است، اظهار کرد: عدم تماس نزدیک با بیمار مشکوک، جدا کردن ظروف غذایی بیمار، استفاده از ماسک و شستشوی دست‌ها قبل و بعد از غذا خوردن راه‌های پیشگیری از آنفلوانزا است.

این پزشک و محقق طب اسلامی ادامه داد: افرادی که بنیه ضعیف دارند مثل بیماران قلبی، ریوی، کبدی و مبتلایان به بیماری‌های مزمن، افراد کم خون و کم‌توان، کسانی که پرخوری می‌کنند و فعالیت بدنی کمتری دارند، بیشتر مستعد ابتلا به آنفلوانزا هستند.

نواب‌زاده تصریح کرد: برای افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوانزا، مصرف آش شامل جو، کمی برنج، سبزی جعفری، سبزی گشنیز، برگ اسفناج و برگ چغندر با روغن زیتون و نمک و کمی زردچوبه و کم کردن مقدار غذا برای جلوگیری از تجمع سموم در بدن و کاهش مصرف گوشت، لبنیات و تخم مرغ توصیه می‌شود.

وی، پرهیز از مصرف آب سرد، استفاده از رایحه‌های خوش، دود دادن کندر، برگ مورد و مرزنجوش در منزل و اضافه کردن کمی سرکه به آب یا جوشاندن آب را از دیگر راهکارهای افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از آنفلوانزا عنوان کرد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار