جواهرات منحصر به فرد سلنا گومز در نیویورک +عکس

جواهرات منحصر به فرد سلنا گومز در نیویورک +عکس

پارسینه: سلنا گومز برای تبلیغ آهنگ‌های جدیدش با نام‌های Lose you to love me و Look at Her Now یک سفر ژورنالیستی انجام داد. سفر او هفته گذشته از لس آنجلس آغاز شد. این سفر با انتخاب‌های خاص و منحصر به فرد لباس و جواهرات توأم بود.

سلنا گومز برای تبلیغ آهنگ‌های جدیدش با نام‌های Lose you to love me و Look at Her Now یک سفر ژورنالیستی انجام داد. سفر او هفته گذشته از لس آنجلس آغاز شد. این سفر با انتخاب‌های خاص و منحصر به فرد لباس و جواهرات توأم بود.

جواهرات چشمگیر سلنا گومز در نیویورک

از نکات قابل توجه این بود که او در سفر دو روزه اش به لس آنجلس، لباس‌های ساده و بدون زرق و برق پوشیده بود، اما در نیویورک اوضاع فرق کرد و او در یک روز سه بار لباس هایش را تغییر داد و لباس‌های بسیار گرانقیمت پوشید.

جواهرات چشمگیر سلنا گومز در نیویورک

گومز در نیویورک برای برند جواهرات فرانسوی Messika تبلیغ کرد. گوشواره Move Romane Xl و انگشتر الماس Toi & Moi او از برند فرانسوی بسیار مورد توجه قرار گرفت.

جواهرات چشمگیر سلنا گومز در نیویورک

جواهرات چشمگیر سلنا گومز در نیویورک

این برند مدرن و محبوب فرانسوى در سال ٢٠٠٥ توسط Valérie Messika در پاریس فعالیت خود را شروع کرد. پیش از این جی جی حدید کلکسیونی از زیورآلات این برند فرانسوی را تبلیغ کرده بود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار