دیدار دوباره کوین «تنها در خانه» با مادرش بعد از ۳۳ سال+ عکس

دیدار دوباره کوین «تنها در خانه» با مادرش بعد از ۳۳ سال+ عکس

پارسینه: «مکالی کالکین» و «کاترین اوهارا» بازیگران فیلم‌های «تنها در خانه» (Home Alone) در «پیاده رو مشاهیر» هالیوود دیدار کردند.

به گزارش پارسینه و به نقل از خبر آنلاین؛ مکالی کالکین و کاترین اوهرا بازیگران فیلم‌های ❞تن‌ها در خانه❞ بعد از ۳۳ سال دوباره تجدید دیدار داشتند. این اتفاق موقعی افتاد که مکالین ۴۳ ساله به همراه زن و بچه اش رفته بود خیابون هالیوود تا یک ستاره به اسمش رو پیاده روی مشاهیر هالیوود بزنند.

اوهارا پیش از اهدای جایزه به کالکین با یک سخنرانی پسر سینمایی خود را احساساتی کرد. کالکین از سوی دیگر در پایان سخنرانی خود جمله معروف «کوین مک‌کالیستر» را گفت: «کریسمس مبارک، جانوران پلید.»

بازیگر ۶۹ ساله سریال «شیتس کریک» (Schitt's Creek) در این مراسم از تماشای رشد کالکین از زمان اولین همکاری‌شان در فیلم کلاسیک «کریس کلمبوس» و «جان هیوز» در دهه ۱۹۹۰ گفت: ««تن‌ها در خانه» یک پدیده جهانی محبوب بوده، هست و خواهد بود. علت اینکه خانواده‌ها در سراسر دنیا نمی‌توانند یک سال را بدون دیدن «تن‌ها در خانه» در کنار هم بگذرانند مک‌کالی کالیکن است.» به گزارش ۳۰نما، او ادامه داد که اگرچه «عالی‌ترین فیلمنامه» و «کارگردانی شگفت‌انگیز» داشته‌اند، اما نمایش «بی‌نقص» کالکین راز ماندگاری این چندگانه است: «می‌دانم که سخت تلاش کردی، ولی باعث شدی که بازیگری طبیعی‌ترین کار دنیا به نظر برسد. این پسرک ۱۰ ساله را یک فوق‌ستاره، یک پولساز، و یکی از جذاب‌ترین مردان جوان نقش اول در هالیوود می‌نامیدند. چنین فردی چگونه می‌تواند دوام آورد؟»

اوهارا می‌گوید: «به گمان من باید خصوصیت معینی داشت. موهبتی که جان هیوز عزیز به روشنی در مکالی تشخیص داد. نشانه ذکاوتی در یک کودک بود. تو آن حس دلنشین، اما پیچیده و کاملاً قابل‌درک شوخ طبعی را به هرچه که پس از «تن‌ها در خانه» ساختی بخشیدی.»

دیدار دوباره کوین «تنها در خانه» با مادرش بعد از ۳۳ سال+ عکس

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار