سرباز سیلی خورده به خشکشویی پلیس منتقل شد!

پارسینه: از روزی که علیاصغر عنابستانی؛ نماینده مجلس بهسرباز راهور سیلی زد بیش از یک ماه میگذرد، اما حالا خبرها از آن حکایت دارد که این سرباز از یگان عملیات راهور به خشکشویی پلیس راهنمایی و رانندگی منتقل شده است
ماجرای نمایند مجلس و سرباز راهور از دستبهدست شدن ویدئویی در فضای مجازی شروع شد که حاکی از این بود که عنابستانی، عضو خانه ملت درپی اصرار برای عبور از خط ویژه و ممانعت سرباز عابد اکبری بهصورت او سیلی زده است. اقدامیکه بلافاصله با واکنش مردم و برخی از چهرههای سیاسی و اجتماعی همراه شد و همه از نهادهای مربوطه خواستند که اصل ماجرا را پیکیری کنند، درهمین رابطه بود که بلافاصله همان روز چهارم بهمنماه سال جاری، سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی با صدور دستوری خواستار حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی ناجا شد.
با این وجود اگرچه در روزهای ابتدایی گروهی سعی کردند اصل ماجرا را تکذیب کنند، اما با انتشار فیلم مربوط بهحادثه از طریق دوربینهای پلیس در خط ویژه دروازه دولت، محلی که این اتفاق در آنجا صورت گرفته بود و البته شهادت شاهدان عینی در آن ویدئوی اول، دیگر امکانی برای تکذیب وجود نداشت. از این روی نماینده خاطی با انتشار یک ویدئو در فضای مجازی از سرباز راهور برای اجرای قانون تشکر و درحالیکه مدعی بود بهدلیل توهینی که شنیده دست به این اقدام زده، از مردم عذرخواهی کرد.
اما ماجرا اینجا تمام نشد، افکار عمومی و البته خود مجموعه نیروی انتظامی مصر بودند که با پیگیری قضایی در محاکم مربوطه از حقوق سرباز راهور و پلیس دفاع کنند. از این روی پروندهای تشکیل شد که گاهی سکوت خبری درباره آن سبب شد تا احساس شود این اتفاق هم مانند ماجرای سیلی خوردن پلیس از نماینده مجلس در فرودگاه مهرآباد که قبلتر رخ داده بود، بدون پیگیری بیشتر به فراموشی سپرده شود. اما پلیس به رسانهها گفته که شکایتش پابرجا است. دراینباره چند روز قبل سردار سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا در گفتوگویی که با خبرگزاری ایسنا داشته درباره آخرین وضعیت پرونده درگیری علی اصغر عنابستانی با سرباز پلیس راهور گفت که: «این موضوع هم اکنون ازطریق مقام قضایی دنبال میشود. شکایت ما همچنان پا برجاست و دستگاه قضایی در حال رسیدگی به آن است.»
همچنین سردار حسین ذوالفقاری، معاون انتظامی وزیر کشور هم در گفتوگو با ایسنا یادآور شد که «این مسئله بین نیروی انتظامی، مجلس و قوهقضائیه است. قرار است موضوع دقیقا بررسی شود و براساس آنچه که در صحنه اتفاق افتاده دستگاه قضایی حکم را صادرکند. فرمانده محترم ناجا و مجلس موضوع را پیگیری کردند و بنا شد گزارشی تهیه شود و در نهایت تصمیمگیری با سیستم قضایی است.»
در این میان با وجود اینکه بهگفته پلیس پرونده در محاکم قضایی درحال پیگیری است، حالا یک منبع آگاه به روزنامه همدلی گفته که سرباز اکبری از یگان عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی، جایی که مسئولیت کنترل رفت و آمد روی خطوط ویژه را بهعهده دارد، جدا شده و به خشکشویی راهور در قرارگاه این سازمان منتقل شده است. مسئلهای که بهنظر میرسد کمی عجیب باشد و باید این سوال پرسیده شود که چرا سربازی که قانون را به درستی اجرا کرده حالا باید به خشکشویی منتقل شود؟
البته که یک سرباز هرجاییکه به او گفته شود خدمت میکند، اما وقتی یک نیروی انسانی که بدون درنظر گرفتن جایگاه حقوقی کسی در برابر یک خواست غیرقانونی او اصطلاحاً کوتاه نیامده و با تمام توان قانون را خط به خط اجرا کرده است به خشکشویی پلیس منتقل میشود کمی عجیب بهنظر میرسد. طوریکه شاید همین مسئله سبب دلسرد شدن سایر نیروهای کادر و وظیفه راهور در اجرای بدون چون و چرای قانون شود.
مرجع روزنامه همدلی
به خشکشویی منتقل شد تا ماله کشی بشه به خط و خطوط حضرات !!!!!! دلم میخواست این اتفاق مثلا واسه پسر من می افتاد تا زمین و زمان رو رو سر نماینده خراب کنم و از هیچ احد و ناسی هم بخاطر محق بودن پسرم نمیگذشتم و نمیترسیدم!!! و تا کشیده به صورت این مثلا نماینده نمیزدم دست از طلب بر نمیداشتم
معلوم است که نویسنده مقاله به امور نظامی و انتظامی اصلا آشنایی ندارد و بی خودی جو جامعه و افکار عمومی مردم را مشوش میکند. اتفاقا بر خلاف ادعای نویسنده مقاله این جابجایی اقدامی هوشمندانه بوده و از نظر خدمتی هم به نوعی تشویق برای این سرباز به حساب می آید چون خدمت در پلیس راهور علاوه بر خستگی روحی ناشی از برخورد مستمر روزانه با مردم و تحمل سرما و گرمای خیابان مکانی هم برای رفع حاجات شخصی و صرف غذا و انجام فرائض دینی در اختیار ندارد و خدمت در یگان خشکشویی پلیس در حقیقت نوعی تشویق برای ایشان است.
اشکال نداره هر چیزی از نازکی پاره می شود ظلم از کلفتی
پاسخ مشخصه وقتی میتونن سربازی فرزندانشون رو کاملا سفارشی به پایان خدمت تبدیل کنن پس میتونن برای سرباز وظیفه شناس هم تعیین تکلیف کنن و دیگه کسی جلوی تخلف شان را نگیرد این هم بدونید سیلی زدن دیه داره منکه جای سرباز بودم همان روز شکایت ثبت میکردم فرد خاطی رو میاوردمش دادگاه
انقلاب برای بدست گرفتن قدرت و ثروت بود نه برای خدمت به ضعیفان و تقدیم مقام انسانیت ! به آنها .. نه به انتخابات ، آیا توده مردم روزگاربدتری هم خواهد داشت ؟؟؟ حداقل سیاهی لشگر نباشید که جمعیت را به حساب محبوبیت سیستم نگذارند والا ملت باز هم سیلی خواهد خورد . هرچند که که اتوبوسی از همه جا آدم جمع بکنندو خود را بفریبند ...