گوناگون

پاکستان: پیشنهاد ایران به تفاهم با اسلام‌آباد نزدیک است

پاکستان: پیشنهاد ایران به تفاهم با اسلام‌آباد نزدیک است

محمد اسحاق‌دار، وزیر خارجه پاکستان به رایزنی‌های این کشور با مسئولان بلندپایه ایرانی در نیویورک اشاره کرد و با بیان اینکه ما صادقانه خواستار اجرای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هستیم.

به گزارش پارسینه به نقل از ایرنا، سناتور اسحاق دار امروز (جمعه) در نشست مطبوعاتی در اسلام‌آباد برنامه‌ها و رایزنی‌های اخیر هیات پاکستانی در رویداد مجمع عمومی سازمان ملل را تشریح‌ کرد.

وی با اشاره به دیدار دوجانبه شهباز شریف نخست وزیر پاکستان با مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران افزود ‌که پاکستان از فرصت رایزنی‌ها در نیویورک مسائل مهم منطقه‌ای و جهانی از جمله فلسطین، مناقشه ایران و ایالات متحده و وضعیت تنگه هرمز و باب‌ المندب را پیگیری کرد.

وزیر خارجه پاکستان با اشاره به تماس‌های خود با همتای ایرانی پیرامون وضعیت تنگه هرمز و قدردانی از حسن نیت تهران، افزود: ما از طرح حل‌ و فصل هفت‌ روزه مطلع هستیم و معتقدیم که این پیشنهاد ایران با تفاهم نامه اسلام‌آباد مطابقت دارد.

وی تاکید کرد: همه تلاش‌ها بر توقف خصومت‌ها، تسهیل زنجیره تامین انرژی در تنگه هرمز و باب‌المندب متمرکز است و ما صادقانه خواستار اجرای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هستیم.

اسحاق دار همچنین از برنامه آتی آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل برای سفر رسمی به پاکستان خبر داد.

وی اظهار کرد: جلسه دوجانبه مهمی نیز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل صورت ‌گرفت که ما وضعیت جاری در منطقه را بررسی کردیم.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش‌تر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک اعلام کرد: طرح ایران که به طرح هفت ماده ای مشهور شد، از طریق واسطه قطری به آمریکایی‌ها منتقل شد؛ علیرغم حرف‌هایی که رئیس‌جمهوری آمریکا زدند ولی من گفتم که ما منتظر پاسخ رسمی آمریکا از طریق واسطه‌ها هستیم.

اسحاق دار در ادامه این نشست مطبوعاتی در پاسخ به پرسشی درباره تحولات یمن و هرگونه رایزنی پاکستان با جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد که من با عراقچی تبادل نظر برادرانه‌ای داشته و وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که کشورش هیچ نفوذی بر گروه‌های یمنی و عراقی ندارد و این گروه‌ها به طور مستقل عمل می‌کنند.

وزیر خارجه پاکستان افزود که ایران توصیه دارد که مساله یمن به جای نظامی، باید به صورت سیاسی حل و فصل شود.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار