نقشه جدید ایران برای دریافت حق آبه هیرمند از طالبان!

نقشه جدید ایران برای دریافت حق آبه هیرمند از طالبان!

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت که حجم پیگیری‌های ایران برای دریافت حق آبه هیرمند برای سال آبی جدید به‌طور قطع بیشتر خواهد شد.

به گزارش پارسینه و به نقل از تسنیم، محمد جوانبخت، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهار داشت: در ماه پایانی سال آبی جاری قرار داریم؛ سالی که از نظر خشکی و کم‌بارشی یک سال بی‌سابقه بود.

وی افزود: در طول سال آبی جاری باز هم مسئولان کشور افغانستان نسبت به معاهده هیرمند، آنطور که باید پایبند نبودند و درحالی که طبق این معاهده، طرف افغانستانی متعهد به تحویل ۸۲۰ میلیون مترمکعب آب به طرف ایرانی در هر سال آبی شده اما در سال آبی جاری یکصد و خورده‌ای میلیون مترمکعب آب از مسیر هیرمند وارد چاه‌نیمه‌ها شده که با حق آبه تعیین شده، فاصله معناداری دارد.

معاون وزیر نیرو خاطرنشان کرد: همچنان پیگیری ما از افغانستان ادامه دارد، مسئله حق آبه هیرمند یک جریان پیوسته پیگیری است و اینگونه نیست که مربوط به مقطع زمانی خاصی باشد.

وی ادامه داد: حجم پیگیری‌های ما برای دریافت حق آبه هیرمند برای سال آبی جدید به‌طور قطع بیشتر خواهد شد.

 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار