«محمدعلی دهقان دهنوی» رئیسکل جدید سازمان توسعه تجارت ایران کیست؟
وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی «محمدعلی دهقان دهنوی» را بهعنوان معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران را منصوب کرد.
به گزارش پارسینه و به نقل از وزارت صمت، در حکمی از سوی «سیدمحمد اتابک» وزیر صنعت، معدن و تجارت، « محمدعلی دهقان دهنوی » بهعنوان معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران منصوب شد.
در بخشی از حکم وزیر صمت آمده است: «نظر به مراتب شایستگی، تعهد، دانش و تجربه ارزشمند جنابعالی بهموجب این حکم بهسمت معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران منصوب میشوید.
با توجه به اینکه در شرایط کنونی که کشور بیش از هر زمان دیگر به توسعه تجارت، کاهش هزینههای مبادله و روانسازی امور نیاز دارد، نکات زیر مورد تاکید است:
- روانسازی فرآیندها و حذف تشریفات و مقررات زائد در امور صادرات و واردات
- توسعه همکاریهای دو جانبه و چند جانبه با دیگر کشورها
- حمایت از توسعه بنگاههای تجاری و افزایش توانمندی آنها بهمنظور حضور فعال در بازارهای جهانی
- تشویق و حمایت از سرمایهگذاری خارجی
گفتنی است، دهقان دهنوی، دارای مدرک تحصیلی دکتری اقتصاد صنعتی از دانشگاه تربیت مدرس است و پیش از این در مسئولیتهایی همچون معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت داشته است.
سازمان توسعه تجارت ایران بهعنوان یکی از دستگاههای مهم در حوزه اقتصاد است که سیاستگذاری و برنامهریزی حوزه تجارت خارجی و صادرات غیرنفتی و واردات را بر عهده دارد.
پیش از این «مهدی ضیغمی» رئیس سازمان توسعه تجارت بود.
بیوگرافی «محمدعلی دهقان دهنوی»
محمدعلی دهقان دهنوی یکی از چهرههای برجسته اقتصادی ایران است. او متولد ۱۴ اردیبهشت ۱۳۵۷ و دارای دکترای اقتصاد صنعتی از دانشگاه تربیت مدرس است. از مهمترین سوابق اجرایی او میتوان به ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار تهران از بهمن ۱۳۹۹ تا مهر ۱۴۰۰ اشاره کرد. در این دوره، بورس ایران شاهد تغییرات زیادی بود، از جمله نوسانات شدید در بازار که بسیاری از سرمایهگذاران را تحت تأثیر قرار داد.
وی همچنین در دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان عضو هیئت علمی گروه مالی و بانکداری فعالیت داشته و معاون آموزشی موسسه عالی آموزش بانکداری ایران بوده است. در سال ۱۴۰۳، او به عنوان رئیس سازمان توسعه تجارت ایران منصوب شد. این سازمان مسئول تسهیل و تقویت تجارت خارجی ایران است و دهقان دهنوی در این نقش به دنبال افزایش صادرات غیرنفتی و گسترش روابط تجاری با کشورهای مختلف است.
ارسال نظر