گوناگون

چهار سال، سه برابر! جهش ۲۰۰ درصدی قیمت مسکن+جدول

چهار سال، سه برابر! جهش ۲۰۰ درصدی قیمت مسکن+جدول

در چهار سال گذشته، قیمت خانه‌های غرب تهران بیش از دو برابر شده است؛ واحدهای مشابه در سال ۱۴۰۰ بین ۲ تا ۳ میلیارد تومان ارزش داشتند و امروز ارزش آن‌ها به بیش از ۹ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش پارسینه به نقل از اقتصادنیوز، بر پایه داده‌های ثبت‌شده از فایل‌های مسکونی در چند محله غرب تهران، مقایسه قیمت‌ مسکن در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که نرخ هر متر واحدهای مشابه در این مناطق طی چهار سال با افزایشی بین ۱۷۰ تا ۲۳۰ درصد همراه بوده است.

 

«نسترن رفیعی»  نوشت: در این گزارش، تغییرات قیمت، درصد رشد و ویژگی‌های ملک برای هشت محله غربی پایتخت ارائه شده است.

جهش سنگین قیمت مسکن طی ۴ سال

طبق بررسی‌های اقتصادنیوز، در محله جنت‌آباد، یک واحد ۷۹ متری ۱۷ ساله با امکانات کامل از جمله آسانسور، پارکینگ، انباری و بالکن، از ۲.۶ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۸.۶۹۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است. افزایشی معادل ۶ میلیارد و ۹۰ میلیون تومان که رشد ۲۳۴ درصدی را نشان می‌دهد.

 

در سردار جنگل، واحد ۶۷ متری ۱۵ ساله با امکانات متعارف (آسانسور، پارکینگ و انباری) از ۳.۱ میلیارد به ۹.۵ میلیارد تومان رسیده است. این رشد ۶.۴ میلیارد تومانی به معنای ۲۰۶ درصد افزایش قیمت در بازه چهار ساله است.

در محله پونک،  بررسی‌ها نشان می‌دهد که یک واحد ۶۷ متری ۱۵ ساله دارای انباری، از ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است. میزان تغییر ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان و درصد افزایش ۲۳۳ درصد شده است.

 

در شهرک نفت، واحد ۶۲ متری ۱۴ ساله با امکانات کامل از ۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۸.۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده‌ است. افزایشی ۵.۸ میلیارد تومانی که معادل ۱۹۳ درصد رشد است.

در کوی فراز، یک واحد ۵۸ متری ۱۵ ساله با امکانات کامل، از ۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۹ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است. میزان تغییر ۶ میلیارد تومان و درصد افزایش ۲۰۰ درصد است.

 

در بلوار فردوس، یک واحد ۵۰ متری ۱۵ ساله با آسانسور، پارکینگ و انباری، از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به ۷ میلیارد تومان رسیده است. میزان تغییر ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و درصد افزایش ۱۹۱ درصد است.

در پرواز، یک واحد ۷۰ متری ۱۷ ساله دارای آسانسور، پارکینگ و انباری، از ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است. میزان تغییر ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و درصد افزایش ۱۷۱ درصداست.

در طرشت، یک واحد ۶۰ متری ۲۰ ساله با پارکینگ و انباری، از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۵ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است. میزان تغییر ۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان و درصد افزایش ۱۸۰ درصد است.

IMG_20251130_204244_840

 

 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار