حداکثر افزایش اجاره بها در تهران اعلام شد

حداکثر افزایش اجاره بها در تهران اعلام شد

بنابر اعلام مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، حداکثر میزان مجاز افزایش اجاره در شهر تهران ۲۵ درصد تعیین شده است

به گزارش پارسینه، به نقل از فرارو، رضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران از تعیین سقف افزایش اجاره‌بهای مسکن در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: حداکثر میزان مجاز افزایش اجاره در شهر تهران ۲۵ درصد تعیین شده است.

سیاست تعیین سقف برای رشد اجاره‌بها نخستین‌بار در سال ۱۳۹۹ و در پی همه‌گیری ویروس کرونا با هدف حمایت از مستأجران اجرا شد و تاکنون ادامه دارد. در حال حاضر، تعیین این سقف بر عهده شورای مسکن هر استان گذاشته شده تا بر اساس شرایط اقتصادی و نرخ تورم محلی تصمیم‌گیری کند.

حداکثر مجاز افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۴

در همین راستا، جلسه‌ای با حضور مسئولان استانی از جمله معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیرکل راه و شهرسازی، مدیران کل امور مالیاتی تهران، رؤسای مناطق شرق، غرب و جنوب تهران، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و رئیس اتحادیه مشاوران املاک برگزار شد تا سقف مجاز اجاره‌بها برای سال آینده مشخص شود.

رضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، در خصوص نتایج این نشست اعلام کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذشده، حداکثر مجاز افزایش اجاره‌بها در شهر تهران ۲۵ درصد و در سایر شهر‌های استان با جمعیت بالای ۱۰۰ هزار نفر، ۲۰ درصد تعیین شد.

وی افزود: مطابق این مصوبه، هرگونه افزایش بیش از میزان اعلام‌شده، تخلف محسوب شده و مالکان مجاز به عقد قرارداد با نرخ بالاتر نیستند. همچنین، مستأجران می‌توانند در صورت مواجهه با تخلف، تا پنج سال از زمان انعقاد قرارداد، از طریق شورای حل اختلاف علیه مالک شکایت کنند.

خالقی با اشاره به نقش دفاتر مشاور املاک در اجرای این مصوبه تأکید کرد: در صورتی که مشاورین املاک قرارداد‌هایی با نرخ‌های بالاتر از سقف قانونی منعقد کنند، بازرسی‌های دوره‌ای انجام خواهد شد و در صورت کشف تخلف، با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

 

ارسال نظر

  • سعید

    تحمیل بخشنامه دستوری مادامیکه ارکان دولت خود قدرت و جسارت تثبیت قیمت در کالاهای مورد عرضه را ندارند چه معنائی دارد تغییر قیمت در طول سال به تواتر و به بهانه های مختلف در ارزاق و خدمات فقط مخابرات امسال صددر صد تعرفه تلفن ثابت را بالا برده آیا اینان مصون ار بررسی هستند یا زورتان به مخابرات نمیرسد

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار