مدیریت شهری قبلی نظامی بود. بدنه مدیریتی هم نظامی بودند. دستوری عمل میشد، مثلا در مورد تونل توحید حتما مطلع هستید زمانی که آقای شهردار دستور داد فلان موقع باید تمام بشود، سه شیفت کار میشد؛حتی مدیران وقت بدشان نمیآمد مقایسه میکردند که تهران یک توسعه رضاخانی میخواهد.
این اتفاقات افتاد آن چیزی که مسلم است، آنطور که دستگاههای نظارتی الان ما را کنترل میکنند در آن دوره کنترل نمیکردند. من به این شک ندارم و خوب هم هست؛ نمیخواهیم سیستم مانیتورینگ در کشور خاموش باشد و این گفتگو بین دستگاههای نظارتیای که وظیفه کنترل دارند و نظام مدیریت شهری همواره باید وجود داشته باشد.
البته از جنس کارشناسی؛ نه از جنس خداینکرده سیاسی زمانی که پرونده عیسى شریفى مفتوح بود و بازپرس محترم داشت پرونده را بررسی میکرد، نظراتمان را دادیم و فکر میکردیم خب قاعدتا باید همین طور باشد؛ یعنی زمانی که پرونده مفتوح است و بازپرس دارد بررسی میکند اگر گزارشاتی به او برسد که از شهرداری هم اینطوری مدعی هستند، باید در پرونده لحاظ کند.
ولی ظاهرا نظرات ما لحاظ نشده بود. به همین خاطر ما تصورمان این بود که در حال پیگیری است، چون هنوز حکم صادر نشده بود. وقتی حکم صادر شد، دیدم که نظرات ما لحاظ نشده است. ما مجددا در پرتال قوه قضاییه طرح شکایت کردیم و الان هم داریم پیگیری میکنیم.
با تخلف مماشات نمیکنیم و پروانهای خلاف طرح تفصیلی صادر نمیکنیم. بهطور قطع میتوانم این را قول بدهم. پروانه دستی صادر نمیکنیم؛ پروانهای که جایی ثبت نشود و در سیستم پرتال ثبت نشود. با هوشمند کردن نقشههای تهران و match کردن طرح تفصیلی و این نقشهها، دیگر پروانهای خارج از ضوابط طرح تفصیلی هم صادر نمیشود که این کارِ بسیار مهمی است.
این را خدمت ریاست محترم قوه قضاییه عرض کردم. گفت چرا این را اطلاعرسانی نمیکنید! گفتم داریم در حد بضاعتمان اطلاعرسانی هم انجام میدهیم. به یک نکتهای هم اشاره کنم؛ ما در این دوره از حمایت رییس محترم قوه قضاییه خیلی بهره بردیم. برآورد اولیه پروندههایی که احتمال مغلوبه شدن ما در آن وجود داشت ۶ هزار میلیارد تومان بود (در ابتدای دوره) و اگر حمایت قوه قضاییه در این قضیه نبود، ما باید در شهرداری تهران اعلام ورشکستگی میکردیم بر اثر محکومیت و اجرای حکم.
این موضوع، موضوع بسیار مهمی است و حالا منصفانه باید به آن بپردازیم/ بحث (هلدینگ یاس) یاس جزو محرمانههاست. ما خیلی از پاسخها را (آنهایی که حساسیت دارد) نمیتوانیم بگوییم. مثلا بعضی از اینها هنوز پرونده مفتوح حقوقی است. ما داریم در قوه قضاییه کاری انجام میدهیم که منافع شهرداری را استیفا بکنیم و برگردانیم، خب اگر همه را با جزییات در نامهها بنویسیم و منتشر بشود در حقیقت دست خودمان را در مقابل طرف مقابل بستیم. ممکن است سربسته بنویسیم یا خیلی محرمانه بزنیم طوری که از یک کریدور دیگر عبور کند و اگر کسی آن را نشر بدهد، برایش مسوولیت دارد. اینطوری پاسخ میدهیم.
ارسال نظر