بفرمایید یک دمنوش خوش عطر و بو

پارسینه: چای «به» بسیار مقوی و با خواص دارویی فراوان است که درست کردن آن خالی از لطف نیست.
چی لازم دارم:
«به» یا به صورت میوه یا برگه خشک کرده
آب جوشیده
لیمو ترش و عسل
خواص درمانی چای به
چای به یکی از خوشمزهترین و معطرترین دمنوشهایی است که میتواند جایگزین مناسبی برای انواع چایها در زمستان باشد. یکی از خصوصیات این دمنوش خوشمزه و مقوی علاوه بر خواص دارویی فراوان کمک به خانمهایی است که در حال زایمان هستند که به آنها این چایی را میخورانند تا از دردهایشان کاسته شود.
چای به برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونتهای رودهای و ورم حاد روده، اسهال خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است.
بسیاری از کارشناسان بهداشت معتقدند با خوردن به، حتی عرق بدن هم خوشبو میشود. همچنین علاوه بر چای به، دانه آن نیز اثر شفابخشی برای التهابهای دستگاه گوارش و مخاطها، سرفههای خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا دارد.
چه جوری درستچای به را به دو شیوه میتوان تهیه کرد: یا با خود میوه تازه به یا به صورت برگه خشک شده آن.
اگر آن را به صورت میوه تازه دم میکنید بهتر است به را درون قوری که تفاله گیر آن جداست دم کنید. اگر به صورت میوه باشد بعد از جوشاندن آب کمی بگذارید تا از قل قل بیافتد و بعد آن را روی بههای داخل قوری بریزید و قوری را بگذارید تا دم بکشد. مدت دم کشیدن این چای کمی طولانی است، ولی با این روش چای خوشرنگی را میل میکنید.
اگر آن را به صورت برگه خشک آماده و سپس دم میکنید باید بدانید که بهترین روش برای تهیه برگه به زمانی است که میخواهید مشغول درست کردن مربا یا ترشی به شوید. کافیست تمامی پوست شسته شده «به» را که ضخیمتر از همیشه پوست کنده اید جمع کنید، سپس خرد کنید و روی بخاری یا شوفاژ یا درون فر خشک کنید که در این صورت خیلی سریع خشک میشود. سپس هر موقع که خواستید چای را با این برگهها دم کنید. موقع دم کشیدن بوی عطر «به» همه جای خانه را پرمیکند و واقعاً لذت بخش است. میتوانید این چای را با لیمو ترش و عسل هم میل کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
پیشنهاد میکنیم نه این چای بلکه تمامی چایهایی را که در طول روز میل میکنید با کمی لیمو ترش و عسل باشد تا سلامتی خود را از این طریق تضمین کنید.
منبع:ایران
ارسال نظر