طرز تهیه دسر ژله و انار

پارسینه: یکی از محبوبترین خوراکیها سر سفرههای ما به ویژه مواقعی که مهمان داریم دسرها هستند. انواع و اقسام دسرها را میتوان تهیه کرد و از آنها لذت برد. امروز تصمیم داریم دسر ژله و انار را به شما آموزش دهیم که بسیار مناسب فصل پاییز است.
خامه صبحانه ۷۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژلهی انار ۵۰ گرم
آب ۱ پیمانه
انار دانه شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه دسر ژله و انار:
۳ قاشق سوپخوری از خامه صبحانه را داخل ظرف کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی شود.
بقیه خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و با شکر مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار داده تا شکر حل شود و خامه به جوش آید بعد از چند جوش، مواد را از روی شعله برداشته و بلافاصله ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کنید.
قالبی که میان آن خالی است را انتخاب کرده و کاملاً با روغن مایع چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود.
سپس قالب را داخل آب گرم فرو برده و دسر را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. پودر ژله را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و سپس نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود (درصورت حل نشدن ذرات پودر ژله، میتوانید ظرف ژله را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات بافیمانده روی بخار آب حل شوند).
داخل حفره دسر را با انار دانه شده پر کرده و روی آن را ژله انار خنک شده پر کنید و در یخچال بگذارید تا ژله داخل دسر هم ببندد و بعد سرو کنید.
این دسر را داخل لیوان نیز میتوانید آماده کنید به این صورت که تا نیمه لیوان را با ژله خامهای پرکرده و داخل یخچال قرار داده تا نیمبند شود سپس انار دانه شده و ژله خنک شده را روی آن ریخته و مجدداً داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود.
درباره انار در طب سنتی بیشتر بدانید
ابو علی سینا در کتاب قانون خود نوشته است انار از میوههایی است که تمام قسمتهای آن خواص دارویی دارد. این طبیب بزرگ ذکر کرده است که گل انار خون ریزی را بند آورده و لثه را تقویت میکند.
پودر انار زخمهای کهنه و مزمن را معالجه میکند و پوست درخت انار را برای معالجه التهابات کبدی، سرفه و زخم به کار میبرده اند.
در کتاب مقدس یهودیان از میوه انار به عنوان مادهای که باعث تقویت قوای جنسی میشود یاد شده است همچنین این کتاب ذکر شده است که انار باعث وفور نعمت و خوش شانسی میگردد.
یونانیان از انار به عنوان ضدکرم، کاهنده فشار خون و برای درمان ناراحتیهای دستگاه گوارش به خصوص اسهال، دیابت، زخمهای پوستی و آفت دهان استفاده میکردند.
منبع: آشپزی آنلاین_ مدل سازی
ارسال نظر